Elke behandeling weer uniek

Huidverzorging

  • gezichtsbehandelingen
  • analyse
  • wimpers / wenkbrauwen verven
Er is gekozen voor het merk Decléor. Het staat voor "zichzelf zijn en niet de schijn ophouden." Elk onderdeel is ontworpen voor de huid, het lichaam en de geest. Een fantastische benadering.

Geheel vrijblijvend kan ik een analyse maken van je huid en een huidadvies geven dat is afgestemd op jouw huid.

Wimpers en wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Ik zorg ervoor dat ze de kleur en de vorm krijgen die op een natuurlijke wijze bij je passen.

Visagie

Als opleiding voor visagie is gekozen voor de school van Mieke Petiet. Dat is een hele bewuste keuze geweest want zij heeft een opleidingsschool die hoog staat aangeschreven.

Mieke Petiet: "De échte uitdaging in de visagie is het leren lezen van een gezicht. Een gezicht vertelt wie je bent, het vertelt over verhoudingen en vormen. En de visagist brengt door geraffineerd gebruik van kleuren en materiaal kleine veranderingen aan: verlegt accenten, corrigeert, verfijnt en versterkt, en creëert voor ieder moment een ander gezicht dat toch een eigen gezicht is. Heel natuurlijk werk."

Ontharing

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. Het resultaat is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Harsen is ook het weghalen van ongewenst haar met inbegrip van haarwortel, maar dan door er was op te strijken met een spatel, het te laten stollen en het vervolgens eraf te trekken. Na drie tot acht weken, afhankelijk van de plaats en de persoon, komen de haartjes weer terug, maar ze zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

Harsen kan ook thuis zelf gedaan worden maar de meeste mensen vinden het prettiger het harsen over te laten aan een specialiste omdat het dan met de nodige kennis en ervaring en professionele producten wordt uitgevoerd. Door de juiste techniek is de pijnbeleving ook minder. Sommige lichaamsdelen zijn ook lastig zelf te harsen.

Neem gerust contact met mij op voor een afspraak of als je meer wilt weten over harsen en/of epileren.